Bilkent Üniversitesi’nden Kanal D, TV2 ve CNNTÜRK’e ödül yağdı

Eğitim düzeyi, bilimsel araştırma ve yayınları, kültür-sanat etkinlikleri, öğrenci ve mezunlarının başarıları ile dünyanın önde gelen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Bilkent Üniversitesi’nden, Doğan TV’ye pek çok ödül geldi.
Bilkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin oylamasıyla belirlenen “Bilkent Televizyon Ödülleri” önceki gün sahiplerini buldu.

Kanal D’ye iki ödül birden….
Kanal D’nin iki sezondur ekranda fırtınalar estiren, fenomen dizisi “Poyraz Karayel” en iyi drama dizisi ödülüne layık görülürken, ekranda 20.yılını kutlayan “Beyaz Show” ise en iyi Talk Show ödülünü aldı.

En İyi Kültür Sanat Programı ödülünü “Film Koptu” Aldı.
Film galaları, festivaller, film setleri, çekimlerden haberler, ünlü konukları ve sinemayla ilgili merak edilen her şeyin yer aldığı, Funda Karayel’in hazırlayıp sunduğu sinema programı “Film Koptu” en iyi kültür-sanat programı ödülüne layık görüldü.

“Tarafsız Bölge” En İyi Tartışma Programı Seçildi.
Sunuculuğunu gazeteci sunucu Ahmet Hakan’ın yaptığı, Pazartesi ve Çarşamba akşamları saat 21.00’da CnnTürk’te ekrana gelen “Tarafsız Bölge” ise yılın en iyi tartışma programı ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.