‘Big Brother Türkiye’ evine bu kez Demir veda etti

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen eleme gecesinde, ‘Big Brother Türkiye’ evine bu kez Demir veda etti.

‘Big Brother Türkiye’de Cumartesi akşamı haftanın eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen isim, 8 oy ile Çağla olurken, diğer isimler, 6 oy ile Gökçen, 4 oy ile Onur ve 2 oy ile Demir olarak belirlenmişti.

İZLEYİCİLER, ONUR VE GÖKÇEN’İ KORUDU

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, verdikleri oylarla Onur ve Gökçen’i bir kez daha korudu. Eleme listesinde ilk kez yer alan Demir ise, izleyicilerden en az oyu alarak 5. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu Onur alırken, dört haftadır evden gitmesi istenen Gökçen ise ikinci oldu ve yine ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.

ÇAMUR HAVUZUNDA KRİSTAL ARADILAR

Hafta içinde, isimlerini eleme listesinden çıkarabilmek için son şansları olan ‘dokunulmazlık görevi’ni heyecanla bekleyen Çağla, Gökçen, Onur ve Demir ‘dokunulmazlık görevi’nin ‘Çamurda Kristal Arama’ olduğunu açıklamasının ardından arenaya çıktı. Çağla, Gökçen, Onur ve Demir’in ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi olabilmeleri için önce, çamur havuzundaki 10 kristali bulmaları, sonra onları yıkamaları ve son olarak da kendilerine ayrılan misinaya tek tek asmaları gerekiyordu.

ÇAĞLA ADINI ELEME LİSTESİNDEN SİLDİRDİ

Çamur deryasında 10 kristali ilk bulan, yıkayan ve misinaya asan Çağla, ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi olarak adını eleme listesinden sildirdi.

STÜDYODAN YAYIN BAŞLIYOR

Yarından (4 Ocak Pazartesi) itibaren eve veda eden yarışmacılar ve ev halkının yakınları günü değerlendirmek üzere ‘Big Brother Türkiye’ stüdyosunda buluşacak ve bu buluşma hafta içi her gün 11.30-13.00 saatleri arasında Asuman Krause’nin sunumuyla Star’da yayınlanacak.
‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nin ile Star’da.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.