‘Big Brother Türkiye’ başlıyor

Tüm dünyada ‘şov programlarının atası’ olarak kabul edilen efsane program ‘Big Brother Türkiye’ bu akşam saat 20.00’de başlıyor.

‘Big Brother Türkiye – Gala’ yayınıyla Star’da ilk kez Türk izleyici ile buluşacak programın sunuculuğunu Asuman Krause yapacak.
Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, 1999 yılından bu yana İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika’da defalarca ‘En İyi Reality Şov’ programı seçilen ve tam 15 yıl Amerika’da ‘en çok izlenen program’ olarak birincilik tahtından inmeyen

‘Big Brother’ artık Türkiye’de…

Bugüne kadar 120 ülkede, 320 sezondan fazla yayınlanan, sadece 2014 yılında dünyada 60 milyon kişi tarafından izlenen ‘Big Brother Türkiye’ için, 3 bin metrekarelik bir alanda, dünyanın en büyük ‘Big Brother’ evi ve Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük program stüdyosu hazırlandı.

BİR MİLYON LİRA ÖDÜL

‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 30 bini aşkın kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek 16 kişi belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için büyük ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

KURALLARI BIG BROTHER BELİRLER

16 kişilik ev halkı, ‘Big Brother’ın kendilerine verdiği görevleri her koşulda yerine getirmekle sorumlu. Big Brother’ın kimi zaman akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı pozitif rekabet içinde başarıyla çıkmaya çalışacak ev halkının dış dünya ile hiçbir teması olmayacak.

Ev halkı 100 gün boyunca her yeni güne, bu evde tek kural koyucu olan ve bu kurallarını her an değiştirebilme gücü bulunan Big Brother’ın görevlerini başarıyla yerine getirmek için başlayacak. Ancak pek tabii her hafta bir yarışmacı evden ayrılmak durumunda kalacak ve evden kimin gideceğine izleyicinin SMS oyları karar verecek.

BIG BROTHER TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK ÇOK KOLAY

‘Big Brother Türkiye’, akıllı telefonlardan, tabletlerden, web sitesinden ve ‘Big Brother Türkiye’ resmi Youtube kanalından 24 saat ücretsiz ve canlı olarak izlenebilecek.

28 Kasım Cumartesi günü Star TV’de saat 20.00’de başlayacak ‘Gala Yayını’nın hemen ardından www.bigbrothertr.com web sitesinden ve Youtube linkinden izlenebilecek. Aynı zamanda akıllı telefon ile tabletlerden ücretsiz olarak indirilebilecek ‘Big Brother Türkiye’ uygulamasından da 24 saat canlı ve ücretsiz olarak yayınlanmaya başlayacak.

BIG BROTHER TÜRKİYE EVİNİN İÇİ;

Yarışmacıların fit kalmasını sağlayacak olan bir spor salonu
-Bir kapalı yüzme havuzu ve etrafında bahçesi
-İçinde oturma grubu da bulunan bir kış bahçesi
-Evin lideri için son derece lüx dizayn edilmiş bir suit
-Mutfak
-Kiler
-Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı bölümlerde inşa edilen tuvaletler, duşlar ve giyinme odaları
-Kadınlar ve erkekler için ayrı yatak odaları
-İçinde şömine başı ve toplantı alanı olmak üzere iki ayrı oturma grubu bulunan çok geniş bir salon
-Big Brother ile görüşme odası
-Big Brother’ın verdiği tüm görevlerin yerine getirileceği ve kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı 800 metrekarelik arenadan oluşuyor.

asuman krause

‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ EVİNİN KAMERA ARKASI

‘Big Brother Türkiye’ stüdyosunda; renkli gece çekimi yapabilen 5 kamera, 21 gizli kamera ve 2 Jimmy jib ile birlikte toplam 110 kamera bulunuyor.
180 kişilik teknik ekip görev alıyor. Endemol Shine çalışanları ve tedarikçilerle birlikte bu rakam 321’e ulaşıyor. 120 mikrofonun kullanıldığı ‘Big Brother Türkiye’ evi 30 monitörden takip ediliyor. 2 ay ön hazırlığı süren, 6 ay geceli gündüzlü süren yoğun bir çalışmanın ardından toplam 8 ayda hazırlanan ‘Big Brother Türkiye’ evinin büyüklüğü 3 bin metrekare. Ayrıca Gala ve günlük yayınların yapılacağı stüdyo ise 1000 metrekare.
‘Big Brother Türkiye’ evinin aydınlatması için, 5 bin metre led ışık kullanıldı. Evin içinde kullanılan kameraları kayıt merkezine bağlamak için 7 bin metreden fazla kamera kablosu kullanıldı. Ayrıca, 9 bin 400 metre görüntü kablosu, 7 bin 400 metre elektrik kablosu, 2 bin metre ses kablosu ve 8 bin 200 metre de data kablosuyla birlikte toplam 35 bin metre kablo döşendi. ‘Big Brother Türkiye’ evi için içerik, dekor ve teknik ekipten oluşan 30 Endemol Shine Türkiye çalışanı dünyadaki tüm Big Brother evlerini gezdi ve bu evlerde kullanılan tüm yenilikleri bir araya getirdi.

Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Big Brother Türkiye’ 1. Sezon Gala yayını bu akşam Saat 20:00’de Star’da izleyiciyle buluşuyor.

BIG BROTHER TÜRKİYE | GALA YAYINI| 28 KASIM CUMARTESİ | 20:00 |STAR TV

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.