“Biçare” Feridun Düzağaç

Yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun yaptığı klipte Fırat Lita Sözbir görüntü yönetmenliğini üstleniyor. Yaklaşık 32 kişilik set ekibi ile çalışılan Biçare klibi İstanbul Kilyos yakınlarındaki Kısırkaya’da çekildi. On beş saat süren klipte Feridun Düzağaç’a güzel model Denise Kuna eşlik etti.

Toplamda 10 şarkıdan oluşan albümde, söz ve bestesi Ata Akağ‘a ait Olmasaydın ve Sorma şarkısının bestesi dışındaki 7 şarkının da söz ve müziği yine Feridun Düzağaç’a ait. Albümde bir de Oya Erkaya Arman’ın yeni düzenlemesi ile ilk kez 1996 yılında yayınlanmış en sevilen FD şarkılarından Beyaz yer alıyor…

Sony Music etiketi ile yayınlanan Başka albümünün çıkış şarksı Biçare nin sözleri ve bestesi Feridun Düzağaç ‘a, düzenlemesi ise sanatçının sürekli ve daimi müzisyen dostları Can Alper ve Arıkan Sırakaya ‘ya ait.

“Biçare” klibi tüm müzik kanalları ve digital platformlarda.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.