Beyrut’ta Beren Saat izdihamı

Beyrut’ta Platea Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen törende Türk oyuncular yoğun ilgiyle karşılaştı. Beren Saat’in törenin gerçekleştirdiği alana girişi sırasında arbede yaşandı. Arap dünyasında başarılı sanatçıların ödüllendirildiği gecede “En İyi Kadın Oyuncu” seçilen Saat, “Bu benim Murex Dor’a katılıp, aldığım ilk ödülüm. Heyecan verici ve mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hepinize sonsuz sevgiler. Gerçekten özel bir ödül” dedi.

beren saat

ARAPÇA SELAMLADI

“En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülen Murat Yıldırım, sahnede hayranlarını Arapça selamladı. Yıldırım’ın bu jesti salondan büyük alkış aldı. Ünlü oyuncu, ödül konuşmasında “Lübnan’a geldiğimden beri sürekli güler yüzünüzü eksik etmediniz. Bu ilk gelişim ama daha sonra daha sık geleceğim. Çünkü bir evde çok sıcak bir yemek yedim. Maria buradaysa teşekkür ederim” diyerek kendini ağırlayan Lübnanlı kadına teşekkür etti.

murat yildirim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.