Beyonce’den doğum sonrası ilk koleksiyon

Athleisure akımının sıkı takipçilerinden biri olan ünlü şarkıcı Beyonce, geçen yıl çıkardığı Ivy Park koleksiyonunu yenileyerek yeniden satışa çıkardı.

Yaz başında sokak modası athleisure akımıyla tanışmış ve bu yenilik pek çok kişi tarafından da beğenilerek kullanılmıştı. Peki neydi athleisure? Kısaca anlatmak gerekirse, spor ve gündelik boş zaman kelimelerinin birleşiminden ortaya çıkan, rahatlığın öne çıktığı, spor kıyafetlerin günlük hayatımızın merkezine yerleşeceği bir akım… Bu trende ayak uyduranlardan biri de Beyonce… Geçtiğimiz yıl athleisure trendini Ivy Park adlı koleksiyonunda yer alan tasarımlarına yansıtan ünlü şarkıcı, tayt, yağmurluk, spor sütyen, sweatshirtten oluşan kreasyonunu revize ederek yeniden satışa çıkardı. Yeni koleksiyonda dikiş izi olmayan üstler, oversized salaş sweatshirtler, şapkalar, bereler ve spor ayakkabılar yer alıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.