Beyonce: Bu şarkıyı Türkiye’de kaybedilen hayatlara adıyorum

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, dünkü Amsterdam konserinde bir şarkısını Türkiye’de yaşanan son olaylarda hayatını kaybedenler için söyledi. Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce, “Formation World Tour” adlı turne kapsamında dün Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da konser verdi. Konserde “Hola” adlı şarkısını Türkiye için söyleyen 34 yaşındaki şarkıcı, “Bu şarkıyı Türkiye’de kaybedilen hayatlara adıyorum” açıklamasını yaptı.

Konsere izleyici olarak katılan Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Sneijder-Cabau, Instagram hesabından paylaştığı Beyonce videosunun altına, “Bu, gecenin en güzel anlarından biriydi. Türkiye’de kaydebilen hayatlara adanmış bir şarkı” notunu yazdı.

AFRO-AMERİKALILAR İÇİN DE ÇAĞRI YAPMIŞTI

Beyonce, son olarak polis tarafından vurularak öldürülen iki Afro-Amerikalı için hayranlarını eyleme çağırmasıyla gündeme gelmişti.

ABD’li şarkıcı hayranlarına, öfkelerini ve hayal kırıklıklarını eyleme dönüştürmeleri çağrısında bulunmuş, resmi internet sitesinden ve Instagram hesabından da konuyla ilgili açıklama yapmıştı.
Ancak bu mesajdan saatler sonra Dallas’taki bir protesto gösterisi sırasında yaşanan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 5 polis memurunun ölümünden şarkıcıyı sorumlu tutanlar olmuş, ünlü şarkıcı aldığı destek kadar eleştirilerle de ABD’nin gündemine oturmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.