Beyaz Show sezonu Avrupa turnesi ile açtı

Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show sezonu Avrupa turnesi ile açtı.

Bu yıl bir ilke imza atarak, izleyicisi ile buluşmak için dünyanın farklı şehirlerine giden Beyaz Show adeta Avrupa’yı salladı.

Hannover ile başlayıp, Düsseldorf, Antwerp, Frankfurt, Berlin, Melbourne ve Sidney ile devam eden turneye binlerce gurbetçi yoğun ilgi gösterdi. Sevdikleri sanatçıları yüz yüze görme şansına sahip olmaya çalışan seyirciler Beyaz Show’a katılabilmek için birbirleri ile yarıştı.

Sevilen sanatçılar da yalnız bırakmadı.

Kahkaha ve eğlencenin yıllardır olduğu gibi hız kesmeden devam ettiği Beyaz Show’u, Hakan Altun, Demet Akalın, Serenay Sarıkaya, Ayla Çelik, Kubat, Murat Dalkılıç, Simge Sağın, Tolgahan Sayışman, Özge Ulusoy, Eypio, Ben Bilmem Eşim Bilir programının eğlenceli çifti Esra-Sabit Şimşek gibi ünlü isimler de turne boyunca yalnız bırakmadı.

Gurbetçilerle buluşmaya devam edecek Beyaz Show’un Berlin’de gerçekleştirdiği bölüm ise Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.