Best FM’de Ceo dönemi başladı

23 yıldır Türkiye’de radyoculuğa yön veren BestMedya grubunun CEO luk görevine 25.Ocak.2016 tarihi itibarı ile M.Hakan Bescelioğlu getirildi.

Best FM’in sektördeki marka değerinin çok güçlü olduğunu belirten Bescelioğlu, mevcut marka değerini daha ileriye taşıyacaklarını ve tüm paydaşları ile dinleyicilerine daha farklı deneyimler sunacaklarını belirtti. Bescelioğlu ayrıca : ‘’ Global pazar ve aynı zamanda Türk radyoculuk pazarı her zamankinden daha dinamik, zor ve rekabetçi. Bu pazarda katma değerli hizmetler ve sürdürülebilir büyüme ile Best Medya grubunu daha ileriye taşıyacağız.’’dedi.

Yeni görevine 25.Ocak.2016 tarihi itibarı ile başlayan Bescelioğlu, farklı sektör tecrübelerinden sonra, 2000 yılından itibaren Turkcell’de farklı yöneticilik görevlerinde çalıştı. 2005-2009 arasında Superonline’da Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri departmanlarının kurucu yöneticiliğini yaptı. 2009’dan itibaren 5 yıl boyunca Pronet’te Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapan Bescelioğlu, 2014 yılından itibaren farklı danışmanlık görevlerinde bulunduktan sonra Votec Home Technologies şirketini kurucu ortaklığını yaparak Akıllı Ev pazarına girdi.

Kayseri doğumlu olan Bescelioğlu, İstanbul Üniversitesi İng.İşletme bölümünden mezun oldu. 1 çocuk babası ve İngilizce bilmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.