Beşiktaş, Manchester City’nin Fransız yıldızı Samir Nasri için devreye girdi

Kara Kartal, Guardiola’nın kadro dışı bıraktığı 29 yaşındaki yıldız için girişimlere başladı. İngiliz ekibine kiralama öncelikli teklif yapıldı.

Şampiyonlar Ligi öncesi 4 önemli ismini kaybeden Beşiktaş’ta transfer hareketliliği had safhaya ulaştı. Şenol Güneş’in serzenişinden sonra takviye için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Manchester City’nin Fransız yıldızı Samir Nasri için devreye girdi.

10 numara mevkiine kaliteli bir isim arayan Kara Kartal, Pep Guardiola tarafından kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübüne kiralama öncelikli teklifte bulundu. Görüşmelerin olumu yönde ilerlediği belirtildi.
Nasri için İtalyan ekipleri İnter, Milan ve Roma’nın da M.City’den bilgi aldığı öğrenildi. Ancak Sosa’yı transfer eden Milan aradan çıktı. Beşiktaş’ın radarındaki Nasri, Premier Lig’de çıktığı 272 karşılaşmada 48 gol ve 46 asistlik bir performans sergiledi. Nasri, daha önce de Marsilya ve Arsenal’de oynamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.