Beşiktaş, Lokomotiv Moskova’yı salladı ama yıkamadı

Kara Kartal liderlik maçına çıktığı Moskova’da süper panzeri Mario Gomez ile bir puanı aldı, ilerleyen maçlar için avantaj yakaladı.

LOKOMOTİV MOSKOVA-BEŞİKTAŞ
STAT: Lokomotiv
SAAT: 20.00
HAKEM: Serge Gumienny (Belçika)

LOKOMOTIV MOSKOVA: Alvim, Corluka, Mikhalik, Denisov, Shishkin, Manuel Fernandes, Kolomeytsev, N’Dinga, Marques, Samedov, Oumar Niasse
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Cherevchenko

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Sosa, Quaresma, Mario Gomez.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi.

Lokomotiv Stadı’nda soğuk bir havada oynanan ve Belçikalı hakem Serge Gumienny’nin düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Konuk ekibin golünü 54. dakiakda Maicon Marques atarken Beşiktaş’ın eşitlik sayısını 64. dakikada Mario Gomez kaydetti. Ev sahibi ekipte Vedran Corluka, 69. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Beşiktaş grupta puanını 5’e çıkardı. Lokomotiv Moskova ise 7 puana yükselip liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçında Sporting, Skenderbeu’yu 5-1 mağlup etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.