Berkay, kış konserlerinin açılışını Bostancı Gösteri Merkezi’nde yaptı

Geçtiğimiz yazın konser şampiyonu Berkay, kış konserlerinin açılışını önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirdiği konseriyle yaptı. Hayranlarına muhteşem bir şov hazırlayan Berkay, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ağustos ayında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserinin biletleri günler önceden tükenen Berkay, kış konserlerinin başlangıcını Bostancı Gösteri Merkezi’nde yaptı. Biletlerin bir hafta önce tükendiği Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran hayranlar, Berkay’la birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

Dev bir prodüksiyon ile sahne alan sanatçının ilk sürprizi, özel tasarlanmış sahnesiydi.

13 kişilik orkestra ve 18 dansçının eşlik ettiği konserinde Berkay, eski ve yeni şarkılarını Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Sahne üzerindeki dev led ekranlardan seyirciyle buluşan görüntüler Berkay’ a özel olarak hazırlandı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için bir aydan fazla süre çalışan Berkay toplamda 3,5 saat sahnede kaldı.

berkay-bostanci

Bu yıl içinde çıkardığı AraBest adındaki konsept albümüyle kendine farklı bir kitle yaratan Berkay’ın repertuarında kendi şarkılarının dışında günümüz popüler şarkıları da yerini aldı. Söylemekten büyük keyif aldığı arabesk şarkılarıyla da hayranlarını mest eden Berkay, konserin ikinci yarısında yer verdiği hareketli şarkılarıyla alanı dolduran seyircilerle birlikte durmadan dans etti.

Yaklaşık 3,5 saat süren konserinde bir an olsun yerinde durmayan Berkay, sahne performansıyla tam not aldı. 4 bin kişinin saatler öncesinde akın ettiği Bostancı’da kelimenin tam anlamıyla Berkay şov vardı.

Bostancı Gösteri Merkezi gelen yoğun istek üzerine Berkay konseri için 6 Mayıs 2017 Cumartesi gününü satışa açtı.

berkay-bostanci

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Berkay’ı konserinde Seren Serengil, Hakan Altun, Fettah Can, Cansu Kutcu, Gizem Hatipoğlu, Hakan Hatipoğlu, Cenk Öztanık, Derya Apaydın, Behzat Uygur gibi bir çok ünlü isim de yalnız bırakmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.