Berkay ‘Aşktan Fazla’

Bu yazın en çok konser veren şarkıcısı olan Berkay, Aşktan Fazla isimli şarkısı için en güzel konserlerinin unutulmaz anlarından oluşan bir klip yaparak hayranlarına armağan etti.

Arka arkaya çıkardığı pop albümlerinden sonra çıkardığı konsept albümü “AraBest” ile de milyonların gönlünü fetheden Berkay, geçtiğimiz yazı verdiği konserlerle rekorlara imza atarak geçirdi. Yurt içi ve yurt dışında adeta bir konser maratonu yaşayan Berkay, bu anıları ölümsüzleştirmek için konser görüntülerinden bir de video klip yaptı. Aşktan Fazla isimli çok sevilen şarkısı için Antalya Expo, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ve Bodrum Kale konserlerinin unutulmaz anlarını biraraya getiren Berkay, bu klibi hayranlarına armağan ettiğini söyleyerek duygularını şu cümlelerle ifade etti: “Hayatımda yaptığım en iyi şey şarkı söylemek, onun için sevenlerimle bir anım olsun istedim. Bağıra bağıra şarkı söylediğimiz ve benim hayatımda unutamayacağım konserleri bir araya getirdik”

“AraBest” albümünden önce çıkardığı “Beni Hikayem” albümünde yer alan “Aşktan Fazla” şarkısının sözü ve bestesi Berkay’a, düzenlemesi ise Çağrı Telkıvıran’a ait.

Bir yandan da 2017 ‘nin ilk aylarında çıkaracağı yeni albümü için stüdyo çalışmalarına başlayan Berkay önümüzdeki hafta ‘da “Arabest” albümünden “Hasret Rüzgarları” şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçecek.

Berkay kış sezonu konserler sersinin startını 11 Kasım Cuma akşamı büyük bir Show ile İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’ne veriyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.