Berkay ”AraBest”

Türk Pop Müziğinin en çok çalışan isimlerinden biri olan Berkay, yeni albümü AraBest ile hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Kendisinin en sevdiği arabesk şarkıları yeni albümünde seslendiren Berkay, şarkılara kattığı yorumuyla yine kendinden söz ettiriyor.

berkay1

Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan yeni albümü AraBest için tatlı bir telaş yaşamakta olan Berkay, kendisinin en sevdiği şarkıları yorumladığı albümünü kendisine çok şey katan ustalarına armağan ediyor. Albümünde Ahmet Kayadan Müslüm Gürsese, İbrahim Tatlıses den Ferdi Tayfur a pek çok değerli ismin sevilen şarkılarını yorumlayan Berkay ben bu şarkıları bizim yerimize söylemek istediğimiz her şeyi bizden daha mükemmel anlatan içimize işlemiş bir melodi ile birleştiren büyük ustalara teşekkür ve saygı duyduğumu göstermek için söyledim diyor. Hayatımda yaptığım en iyi şey şarkı söylemek onun için şimdi yine yeniden bağıra bağıra şarkı söylemenin tam zamanı diyerek müzikseverlere seslenen başarılı şarkıcı, albüm kartonetinde yer alan Herkese sonsuz teşekkür ederim şarkı söylememe açtığınız yol sizindir. Sizin şarkılarımı bir ağızdan bağıra bağıra söylemeniz, albümlerimi almanız, konserlerimi doldurmanız karanlıkta bana ışık olmuştur bu başarı bizimdir gençler, Allah eksikliğinizi göstermesin cümleleriyle de hayranlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.