Berk Oktay’ın eşi hakkında suç duyurusu

Oyuncu Berk Oktay’ın avukat eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay hakkında sanatçı Hayriye Begüm Örnek’e onur kırıcı mesajlar gönderdiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Sabah Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine göre Örnek, mahkemeden tedbir kararı aldırdı. Buna göre; avukat iki ay süreyle Örnek’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama, küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Aksi halde üç günden 10 güne kadar zorlama hapis uygulanacak.

Örnek’in dava dilekçesinde özetle “Davalı, onursuz ve haysiyetsiz bir yaşam sürmekte olduğum iddiasıyla bir algı oluşturmaya çalışmaktadır. Hatta Türkiye’nin tanınmış bir sanatçı ve eşine ‘Dolandırıcı, iş vermeyin, bu kadını piyasadan sildireceğim, bu kadın bundan sonra bu piyasada iş yapamayacak’ şeklinde anlatarak hakaret ve tehdit eylemlerinde bulundu” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.