Bergüzar Korel’de saçlarına Tuba Büyüküstün gibi kıydı

Geçen yıl bir şampuan markasının yüzü olan Bergüzar Korel, saçlarına kıydı. Cihangir’deki ‘Not Just a Coffe’ adlı dükkânında teftiş yaparken görüntülenen Korel, yeni tarzıyla dikkat çekti. Firmayla sözleşmesini yenilemeyen oyuncu, uzun olan saçlarını omuzlarında kestirerek farklı bir imaja büründü. “Hayatımda bir değişiklik yok, tek değişen saçlarım” diyen Korel, saçlarına yaptığı değişikliği beğendiğini söyledi. Korel eşi Halit Ergenç’in tepkisi sorulması üzerine ”Henüz görmedi, birazdan görecek. Değişiklik güzeldir” karşılığını verdi.

gazetemag.com-berguzar1

Bilindiği gibi Tuba Büyüküstün’de kendisiyle bütünleşen saçlarını kısacık kestirdikten sonra uzun bir süre çok konuşulmuştu.

gazetemag.com-tuba buyukustun

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.