Bergüzar Korel şarkıcı olmaya karar verdi

Son olarak atv’nin fenomen dizisi Karadayı’da Hakime Feride karakterine can veren Bergüzar Korel’den şaşırtan karar…Bergüzar Korel 2010’da ‘Bitmeyen Şarkı’ dizisinde bir şarkıcıyı canlandırmış, neredeyse her bölümde bir parça seslendirmişti. Geçen yıl final yapan ‘Karadayı’da söylediği ‘Sensiz Saadet Neymiş’ ile yapımcılardan albüm teklifi almaya başladı.Dizinin bitmesiyle ekrana 1 yıl ara vereceğini söyleyen Bergüzar Korel, şarkıcılığı deneyecek. Hatta Sezen Aksu’dan parça bile aldı.

İLK DENEMELERDE İSTENİLEN SONUÇ ALINAMADI

Albüm için stüdyoya girip 2 şarkı seslendiren Korel, ilk okumalarda istediği sonucu alamadı.Müzisyen arkadaşlarına iyi bir şan hocası ve ses terapisti aradığını söyledi. Hocalarla birlikte stüdyoya kapanan Korel’in albümü bitmek üzere. Repertuarına da eşi Halit Ergenç ile birlikte karar verdi.Konservatuar şan bölümü mezunu olan Halit Ergenç geçen yıl sahneye çıkmış, unutulmaz film ve müzikallerden eserler seslendirmişti. Aldığı albüm tekliflerini de kabul etmemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.