Bergüzar Korel: Bir kadın olarak sesimi…

‘Pembe Top Sahada’ projesine ilginç pozlarıyla destek veren Bergüzar Korel, “Sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olabilirsem ne mutlu bana” diye konuştu.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü, meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi. ‘Pembe Top Sahada’ adlı projenin ikincisine ekranların ünlü siması Bergüzar Korel de destek verdi.

Proje kapsamında Anadolu Efes ve İtalyan basket takımı EA7 Emporio Armani arasında oynayacak karşılaşma pembe top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak. 22 Ekim tarihinde oynanacak karşılaşmanın hava atışı ise projeye gönüllü olarak destek veren Bergüzar Korel tarafından yapılacak. Bu proje için usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşısına geçen Bergüzar Korel, pembe top ve tişörtle poz verdi. Korel kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi:

“Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı yadsınamaz bir gerçek. Bir kadın olarak sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olmayı umuyorum. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.