Beren Saat eriyor

Son olarak “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisiyle ekranlarda yer alan Beren Saat yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ve onun genç sevgilisiyle önceki akşam Cihangir’de ortaya çıktı.

Firuzağa’da yürürken bir anda karşısında basın mensuplarını gören Beren Saat ve arkadaşları hızlıca bir markete yöneldi. Girdikleri markette üzerlerindeki şoku atan gruptan Beren Saat’in, Esra Dermancıoğlu’na bakarak “Yakalandınız artık rahat gezersiniz” demesi üzerine Dermancıoğlu’nun ağzını bıçak açmadı. Çift, sorulan sorulara cevap vermezken, Saat’in son zamanlarda iyice zayıfladığı görüldü. Neredeyse elmacık kemikleri ortaya çıkan oyuncu, Cihangir’de bir binaya girerek gözlerden kayboldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.