Benzine 10 kuruş indirim

Benzinde 10 kuruş indirim yapıldı. Yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacak.

Benzin fiyatları ne kadar? Son günlerde petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Vatandaşlar benzin ve LPG fiyatlarını yakından takip ediyor. Özellikle işi nedeni ile sürekli araç başında olanlar benzin ve LPG fiyatlarını öğrenmek istiyor. Yapılan açıklamalara göre akaryakıtta bu geceden itibaren indirim olacak. Peki Benzin ne kadar? LPG ne kadar? İşte bu soruların yanıtı ve yapılan indirim hakkındaki bilgiler.

BENZİNE 10 KURUŞ İNDİRİM

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansımaya başladı. Benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 10 kuruş indirim geldi. LPG ise 6 kuruş ucuzlayacak.

İndirim sonrasında İstanbul’da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,65 lira seviyelerinden 4,56 TL seviyelerine; Ankara’da 4,67 TL seviyelerinden 4,58 TL seviyelerine gerileyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.