Bengü: Hayatımın albümü

Ünlü sanatçı Bengü, Türkiye’nin en büyük bahar festivali ‘SpringBreak 2017’nin açılışında sahne aldı. ‘Unitravel’ ev sahipliğinde Antalya Belek ‘Port Nature Luxury Resort Hotel’de gerçekleştirilen ‘SpringBreak 2017’nin açılışında sahne alan Bengü, şarkıları ve muhteşen sahne performansıyla binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı.

Hayatımın Albümü

Sahne öncesi basın mensuplarının soruları yanıtlayan Bengü, ‘Hayatının albümünü’ dediği yeni albümünün hazırlıklarını tamamladığını belirtirken “ Aylardır bu albüm için çalışıyorum. Yaz aylarını çok seviyorum. ‘Hayatımın albümü’ ve en iyi albümüm oluyor. 11 şarkılık büyük hikayem 19 Mayıs’ta sonunda çıkıyor” dedi.

Böyle Hissetmeyi Çok Bekledim

Selim Selimoğlu ile yeni bir ilişkisinde çok mutlu olduğunu belirten Bengü “ Çok mutluyum şuan. Sevenlerim de benden böyle bir haber bekliyordu. Bu ilişkininin üstüne çok fazla cümle kuramıyorum. Çünkü çok ama çok heyecanlanıyorum. Bu durumla ilgili cümle kurarken ellerim titriyor. 10 dakika düşünüyorum. Böyle duygular hissetmeyi çok bekledim. Allah’ta sesimi duydu. Çok kıymetli bir şey bu ve nazar değmesini istemiyorum” dedi.

Herkes Mutlu Olduğumu Bilsin

Çok tatlı ve kıymetli bir ilişki yaşadığını söyleyen Bengü “İçimizden ne gelirse paylaşacağım. Selim’in romantik olup olmadığını yaşayarak göreceğim. Ben bugüne kadar işimde de olsa hiçbir şeyi saklamadım ve ilişkimde de saklamayacağım. Herkes mutlu olduğumu bilsin. Tatlı ve kıymetli bir şey yaşıyorum” diye konuştu. 21 yaşında ilk albümünü çıkarttığını ve çok yol kat ettiğini beliryen Bengü “ Çok büyüttüğüm bu yolun artık tadını çıkartmaya başladım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.