Bendeniz, Yıldız Tilbe’ye fena çattı

Popçu, ‘Çatlak’ şarkısının Yıldız Tilbe’nin ‘Oynat’ parçasıyla benzerlik göstermesine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe’yi şaşırtacak iddia! ‘Oynat’ adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Tilbe’nin albümle aynı olan çıkış parçasının alıntı olduğu iddia edildi. Bu iddiayı ortaya süren ise şarkıcı Bendeniz oldu. Bendeniz, ‘Oynat’ adlı şarkının kendisinin 2006 yılında piyasaya sunduğu ‘Çatlat’la aynı olduğunu öne sürdü. Bendeniz, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Beyninizi yaratmaya verin

O esinlenmeleriniz batsın. Eski şarkıları kurcalamayın da beyninizi yaratmaya verin. Biz zoru seçiyoruz, sizler için değil, sevenlerimiz için! Burada konu Yıldız değil. Yapılanlar her gün birimize olabilir. Üreten yaratan insanların azalmasının sebebi bu ve benzerlerinin çoğalması! Alışkanlık haline geldi! Yeter demek bizim işimiz!

Yıldız Tilbe – Oynat

YouTube video

Bendeniz – Catlat

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.