Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel Bölümü’nde ünlüler yarışıyor

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı ilgi ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşında ünlülerin yarışacağı özel bölümüyle ekrana gelecek. Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı özel bölümünde; Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri yarışacak.

blank

Ben Bilmem Eşim Bilir’e Diva Bülent Ersoy Geliyor

Birbirinden eğlenceli oyunların yer alacağı program, Ufuk Özkan’ın renkli sunumuyla yılbaşı ekranına keyif katacak. Yılbaşı Özel bölümünde efsaneleşmiş oyunların yanı sıra yarışmanın ziyaretçileri de çok olacak. Herkesin müzik ve eğlenceye doyacağı programa Bülent Ersoy muhteşem şarkıları ile renk katacak; Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak’ın seslendirdiği parçalar ile izleyenler müzik ve eğlenceye doyacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir’de Sürprizler Bitmiyor

Türk popunun ünlü isimleri Buray ve Tuğba Yurt da Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel programına konuk olacak. Ünlü İllüzyonist Aref Ghafouri ise muhteşem bir şova imza atacak.

Şarkı ve dans şovlarıyla renklenen program “Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel” izleyenlere unutulmaz bir yeni yıl şöleni yaşatacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.