Beetlejuice (Beter Böcek) efsanesi 28 yıl sonra yeniden dönüyor!

Beetlejuice 2 dedikoduları sonunda açıklığa kavuştu! Beetlejuice (Beter Böcek) efsanesi, 28 yıl sonra yeniden aramıza dönüyor! 30’lu yaşlardaki hemen herkesin hatırlayacağı bu sevimli zebaninin(!) ikinci filmi olacak mı, olmayacak mı diye bir yıldan uzun süredir konuşulur, dedikoduların sonu gelmezken, Tim Burton son noktayı koydu: Yeni film geliyor!

Tim Burton

Ünlü yönetmen Tim Burton, Michael Keaton ve Winona Ryder’la çektiği ilk filmin ardından, yine bu iki ünlü oyuncunun da dahil olduğu devam filmini çekeceğini açıkladı.

Showbiz Spy’a röportaj veren Tim Burton, film için her şeyin hazır olduğunu, Warner Bros’un projeye onay verdiğini, oyuncu kadrosunun tamamlandığını ve çok yakında çekimlere başlayacaklarını açıkladı.

Michael Keaton Winona Ryder

Winona Ryder da geçen yıl katıldığı Late Night with Seth Meyers programında, dedikoduların doğru olduğunu onaylamıştı.

YouTube video

https://www.youtube.com/watch?v=hsJUV4n0mX4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.