Barış Murat Yağcı Kiralık Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu

Barış Murat YaKiralık Aşk’a Eymen karakteri ile oyuncu “Barış Murat Yağcı” dahil oldu. Cast çalışması uzun zamandır süren ve yaklaşık 200 kişinin içinden seçilen Barış Murat Yağcı “Kiralık Aşk” dizisinde Eymen karakteri ile dizide İkinci kiralık aşk olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.. İtalya’da modellik yapan Barış Murat Yağcı aynı zamanda profesyonel basketbolcu.

Neriman (Nergis Kumbasar) kızı Sude’nin (Melisa Şenolsun) Sinan ile (Salih Bademci) birlikte olmasını istememektedir. Bu yüzden aynı Defne’ye (Elçin Sangu) yaptığı gibi kızını kendisine aşık etmek için birini bulur ve kendisine para teklif eder. Böylece ikinci bir “Kiralık Aşk” olayına karışır. Paraya ihtiyacı olan Eymen (Barış Murat Yağcı) bu teklifi hemen kabul eder.

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk her cuma 20.00’de Star’da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Baris Murat Yagci

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.