Barış Arduç’un yaptığı anlaşma başını derde soktu

Gupse Özay ile yaşadığı aşkla üne kavuşan ve kısa sürede genç kızların hayran kaldığı Barış Arduç, şimdilerde köşeye sıkışmış durumda.

‘Kiralık Aşk’ dizisindeki başarısının ardından adından sıkça söz ettiren ve Gupse Özay ile uzun süredir aşk yaşayan Barış Arduç, rol aldığı kanaldan önümüzdeki iki sene için 750 bin TL, ücreti peşin aldı. Rol aldığı dizinin bu sezon final yapması beklenirken Arduç, şimdide köşeye sıkıştı.

HANGİ ROL OLURSA ONU OYNAYACAK

İki senelik ücreti peşin alan oyuncu, kanal hangi rolü uygun görürse oynamak zorunda kalacak.

Aldığı ücretler ile gündem olan Arduç, geçtiğimizi günlerde bir banka reklamı için de 900 bin TL almıştı.

EN UCUZA BARIŞ OYNADI

Kıvanç Tatlıtuğ 2 milyon, Cem Yılmaz iki yıl için 5 milyon, Murat Boz 1 milyon almasının ardından Arduç, en ucuza rol alan isim oldu. Reklamdan 900 bin ve kanaldan senelik 375 bin almasının ardından senelik kazancı 1275 bine ulaştı.

Genç oyuncu kısa sürede en çok para kazanan isimler arasında yerini aldı. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.