Barış Arduç’un sevenleri Kansersiz Yaşam Derneği’ne yardım eli uzattı

29’uncu yaş gününü dostlarıyla birlikte kutlayan Barış Arduç’un sevenleri Kansersiz Yaşam Derneği’ne yardım eli uzattı. Hayranları vakıfa doğum günü mesajları atarak minik kalpleri sevindirdi.

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç’un hayranlarından anlamlı 29. yaş hediyesi! Geçen yıl Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi’nin ‘İyi Niyet’ elçisi seçilen Arduç’a o dönem hayranları, Kansersiz Yaşam Derneği’nde bir kampanya başlatıp, vakfa yardım bulunmuştu. Oyuncunun sevenleri bu yılda 2 ay boyunca Kansersiz Yaşam Derneği yararına binlerce mesaj attı.

Yeni yaş öpücüğü

Vakıf tarafından kitap haline getirilecek olan eserin gelirleri Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi için kullanılacak. Arduç, ise sevgilisi Gupse Özay ve yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. Arduç, mumlarını üfledikten haklarında sürekli ayrılık haberleri çıkan Özay’ı öpücüklere boğdu. İkilinin bu görüntüsü olay yarattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.