Barış Arduç’un Derimod reklamından aldığı ücret ortaya çıktı

‘Kiralık Aşk’ dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç’un, Derimod reklamından aldığı ücret ortaya çıktı.

Son dönemde Gupse Özay’la yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncunun, Reklam karşılığında 600 bin TL aldığı öğrenildi.

Kiralık Aşk dizisinin Ömer’i Barış Arduç kimdir?

Barış Arduç Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumludur ve Terazi burcudur.
Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.

2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen]] adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol almış olup senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile birliktedir.Şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.