Barış Akarsu’nun tüm anıları çalındı

Trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun ailesinin oturduğu eve hırsız girdi.

2007 yılında Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren sanatçı Barış Akarsu’nun hatıraları çalındı! Akarsu’nun annesi Hatice Hanım’ın oturduğu Bartın Amasra’daki evine hırsız girdi. Akkonak Köyü’ndeki evine giden Akarsu, dairesine geldiğinde kapı kilidinin olmadığını gördü. Anne Akarsu, aynı zamanda sanatçının sevenlerinin ziyaretine açık müze olarak kullandığı evinde oğlunun künye, kolye, yüzük, küpe gibi değerli tüm takıları ve ödüllerinin çalındığını görünce polise haber verdi. Emniyet güçleri soruşturma başlattı. Akarsu, “Oğlumun tüm değerlerini, hatıralarını almışlar. Ben onlarla beraber kendimi dik tutuyordum” diyerek gözyaşı döktü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.