Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar’a 45 milyon Euro Ceza!

Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar’ın davası sonuçlandı.

Brezilya’daki Folha de Sao Paulo gazetesinde yer alan habere göre, 2011-2013 yılları arasında elde ettiği reklam gelirlerinden bir kısmını maliyeye bildirmeyerek vergi kaçırmakla suçlanan Neymar’a, Brezilya’daki mahkeme tarafından 45 milyon euroluk para cezası verildi.

Vergi kaçırmaktan suçlu bulunan Neymar hakkında verilen kararının nihai olmadığı ve 24 yaşındaki futbolcunun itiraz hakkı bulunduğu bildirildi.

Son dönemlerde yargı ile arasında ciddi sorunlar yaşayan Neymar’ın, Santos’dan Barcelona’ya transferinde gerçek bedelin saklanarak yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla Madrid’deki Ulusal Mahkeme’de yürütülen başka bir soruşturması daha bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.