Bana Sevmeyi Anlat tanıtımına büyük ilgi

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı “Bana Sevmeyi Anlat” ilk tanıtımıyla FOX ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Büyük beğeni toplayan tanıtımda dizinin Almanya’dan İstanbul’a uzanan sahnelerinden merak uyandıran görüntüler ekrana geldi.

gazetemag.com-bana sevmeyi anlat1

Bana Sevmeyi Anlat; Almanya’da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra bebeğiyle baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul’da restaurant işletmeciliği yapan Alper’in (Kadir Doğulu) kesişen hayatlarını konu alıyor. Dizide; Leyla’nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı bir karakter olan Haşmet’i ise Mustafa Üstündağ canlandırıyor. Leyla, bebeğinin geleceği için Haşmet’ le bir gelecek hayali kurarken tüm hayatının alt üst olacağı bir gecede Alper (Kadir Doğulu) ile tanışacak.

gazetemag.com-bana sevmeyi anlat2

ÇEKİMLER ALMANYA’DA GERÇEKLEŞTİ!

Güzel oyuncu Seda Bakan’ın ilk kez anne rolüyle izleyiciyle buluşacağı dizinin ilk bölüm çekimleri Almanya’nın Freiburg şehrinde gerçekleşti. Eşsiz doğası ve tarihiyle ülkenin en beğenilen şehirlerinden biri olan Freiburg’da kamera karşısına geçen Seda Bakan da şehri bisikletle gezme imkanı buldu.

KADİR DOĞULU MUTFAĞA GİRDİ!

Ekranlara ‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisiyle dönüş yapan Kadir Doğulu, dizide restaurant işletmecisi olan Alper karakterini canlandırıyor. Kendisi de gastronomi bölümü mezunu olan Doğulu, dizide rolü gereği aşçılık marifetlerini de konuşturacak.

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği “Bana Sevmeyi Anlat” Ağustos ayında FOX ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.