Balmumu Heykel Müzesi Atlaspark’ta Açılıyor

Müzede Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelleri de sergilenecek..
Türkiye’yi ilk defa ‘balmumu heykel’ çalışmasıyla tanıştıran Jale Kuşhan’ın Balmumu Heykel Müzesi 13 Mart’tan itibaren Atlaspark’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

Erdoğan bir ilk olacak

Balmumu Heykel Müzesi’nde tarihi karakterlerden dünyaca ünlü pop şarkıcılara eski Türk hükümdarlarından bilim adamlarına kadar pek çok heykel sergilenecek. Müzede M. Kemal Atatürk’ün yanı sıra ilk defa sergilenecek Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın da balmumu heykeli bulunuyor.

40 dakika bilgilendirme

Osmanlı padişahlarından Yavuz Sultan Selim, unutulmayan dünya starlarından Michael Jackson ve Madonna, ünlü düşünürlerden Yunus Emre, Leonardo Da Vinci, Mimar Sinan ve daha pek çok ünlü ismin heykeli müzede yer alıyor. Balmumu Heykel Müzesi’ni ziyaret edenler, rehberler eşliğinde sergiyi gezecek ve rehberlerden 40 dakika boyunca bilgi alacak.

Atlaspark’ta 300 m2 alanda sergilenecek Balmumu Heykel Müzesi dünyada ilk kez heykele 4. boyut kazandırmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca her heykel kendine ait dönemin dekoru içinde sergileniyor. Ziyaretçiler Atlaspark’taki Balmumu Heykel Müzesi’ni 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gezebilir.

Giriş ücretleri ne olacak?

Balmumu Heykel Müzesi giriş ücretleri ise farklılaşıyor.Tam 10 TL, öğrenci 8 TL bilet bedeli ödeyecek. Ayrıca grup girişlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.