Bahçeşehir Aqua Club Dolphin’de yaz sezonu başlıyor

İstanbul’un en büyük su parkı Bahçeşehir Aqua Club Dolphin’de yaz sezonu başlıyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yaza merhaba partisi ile açılış yapan su parkında bu yıl çok özel sürprizler var. Her yaz bir çok ünlü ismin sahne aldığı Aqua Dolphin’de bu sene Oyuncu ve Pal Fm’in programcılarından Dj İrfan Aslanhan yani Nam-ı Diğer Dada Velet yaz boyunca Aqua Dolphin Sahnesin de oluyor.

19 Mayıs’ta Genç şarkıcı Aleyna Dalveren Konseri ile yaza merhaba diyen Aqua Dolphin’de bu sene 5 büyük havuz, yenilenen aile ve çocuk havuzlarıyla yeni yapılan kaydırakları,animasyonları köpük ve kar partilerinin yanı sıra bu sene ilk defa istanbulda sıcaktan bunalanlar için soğuk buhar eğlenceleri yapılacak.Her haftasonu Dj ve sanatçı konuklarıyla İstanbul’un yanıbaşında bulunan ve haftanın yedi günü açık olan bu tatil köyün de eğlence bu yaz da istanbulluları bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.