Bade İşçil’e hapis şoku

Malkoç Sualp ve Bade İşçil’in boşanma davalarındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Bade İşçil’in ağır iftiralarına ve yalanlarına dayanamayan Sualp, İşçil’i 3 yıl hapis istemiyle savcılığa şikayet etti.

Bade İşçil, çocuğun velayet ve boşanma davası sürerken 26 Kasım 2015 tarihinde Sualp’in oğlunu daha fazla görebilmek için talep ettiği ek görüş dilekçesini etkilemek için Malkoç Sualp’i uyuşturucu kullanmak ile suçladı. Dava sürecinde her türlü iftirayı dile getiren İşçil’e Sualp’ten de ağır bir cevap geldi. Üç ayrı hastaneden uyuşturucu kullanımına dair kan, saç ve idrar testi yaptıran Sualp, negatif çıkan sonuçlar ile birlikte savcılığa giderek İşçil hakkında şikayet duyurusunda bulundu. Malkoç Sualp’in çocuğunu görme hakkını engellemek ve boşanma davasını olumsuz etkilemek için yalan beyan veren Bade İşçil hakkında savcılık tarafından üç yıla kadar hapis cezası istenebilir.

Bade İşçil, davaları olumsuz etkilemek için iftiralarına ve saldırılarına devam ederken, Sualp çocuğunu daha fazla görebilmek için hukuki yollar ile hakkını arayacağını belirtiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.