Bade İşçil ile Malkoç Süalp çifti, barış yemeği yedi

Bade İşçil ile Malkoç Süalp’in boşanması da barışması da yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz Temmuz’da İşçil’in açtığı davayla karşı karşıya gelen çift, birbirleri hakkında demediklerini bırakmadı. Bade İşçil ile Malkoç Süalp, geçtiğimiz ay ise barıştıklarını ve davalarını geri çektiklerini açıkladı.

BARIŞMALARINI KUTLADILAR

Bu barışmaları da kısa süren ünlü çift, Etiler’deki bir evin tapusu ve Malkoç Süalp’e ait bir gerdanlık yüzünden yine kavga etti. Oğlu Azur’u da alıp ailesinin Büyükada’daki evine dönen güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam ise eşiyle bir araya geldi. İkilinin Kalamış Marina’da yemek yiyerek barışmalarını kutladığı söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.