‘Babamın Günahları’ndan ilk fragman yayınlandı

ANS Prodüksiyon’un iddialı dramı ‘Babamın Günahları’ndan ilk fragman yayınlandı. Yeni sezonun çok konuşulacak yapımlarından ‘Babamın Günahları’, dün gece Star TV’de yayınlanan ilk tanıtımıyla şimdiden izleyiciden tam not aldı.

Yapımcı ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu, gizem dolu ilk teaser’ı ile ekran başındakilerin merakla beklediği ‘Babamın Günahları’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Mehrnoush Esmaeilpour ve Müjde Uzman gibi gözde isimlerin ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin rol aldığı dizi, izleyicilerin yüreğini derinden etkileyecek hikâyesiyle çok konuşulacak.

Çarpıcı kurgusuyla izleyicilere ters köşe yaşatacak dizinin tanıtımı, görsel dili ve müziğiyle büyük beğeni topladı. Dizinin küçük yıldızı Gökçen Bilge Çiftçi ise izleyicileri gözyaşlarına boğarken ekran başındakilerin aynı zamanda gözdesi olacak. Dram kadar aksiyonun da ağırlıkta olduğu ‘Babamın Günahları’, ekran başındakileri hikâyesine ortak edecek.

SEZONA DAMGASINI VURACAK BABA-KIZ HİKÂYESİ

Yıllar sonra bir kızı olduğunu ve ona ilik nakli yapılması gerektiğini öğrenen Ozan’ın (Kadir Doğulu) mücadelesini anlatacak ‘Babamın Günahları’, izleyicileri soluksuz bırakacak. Hayatta âşık olduğu tek kadını, Yeşim’i (Melisa Sözen) korumak için Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği cinayeti üstlenen Ozan’ın Yeşim’le ilk karşılaşması ve Ferruh’la olan savaşı merakla beklenecek.

Senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı ‘Babamın Günahları’, Kasım ayında Star TV’de ekranlara gelmeye başlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=7ARyXgctBtQ&feature=youtu.be

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.