Ayşe Hatun Önal: Sürünmek bana iyi geliyor

Yeni albümü ‘Selam Dengesiz’le büyük bir çıkış yakalayan Ayşe Hatun Önal’dan ilginç açıklama…

Selam Dengesiz’ adıyla çıkardığı yeni albümü bir saat içinde en çok indirilen 10 şarkı arasına giren Ayşe Hatun Önal, katıldığı bir canlı yayında soruları yanıtladı.

Başarısının sırrını, “Başarının peşinde koşan biri değilim, başarı beni takip ediyor. Bir felsefem vardır: ‘Ya dört dörtlük yaşarsın ya da üç buçuk atarsın!’ Yani korkularınla yaşarsan aklın bir yere takılır ama korkularından arınırsan her şey yolunda gider” sözleriyle açıkladı.

38 yaşındaki şarkıcı, zorluklardan yılmadığını söyleyerek, “Sürünmek bana ilham veriyor. Ben de zaman zaman bunu hissediyorum. Sürünmek bazen hiç düşünmediğiniz kadar iyi gelebiliyor” ifadesini kullandı.

“Annem çok güçlü bir karakterdi” diyen Önal, “Beni korkuyla yetiştirmediği için, Adanalı da olmanın etkisiyle hep erkek Fatma oldum. Annem kimseye hesap vermez, kimseyi umursamaz, ben de öyleyimdir. Kimseye eyvallahım yoktur. Kafamın estiğini yaparım” şeklinde konuştu.

‘Olay’ adlı şarkısına dünyanın önde gelen festivallerinden Burning Man’da klip çeken Önal, “Orası bambaşka bir yer, sadece bir müzik festivali değil. Teknoloji, sanat ve müziği bir araya getiren bir festival. Klipteki kostümlerim ABD’de Burning Man’e giden birçok dünya yıldızını giydiren Punk Steven Couture’un tasarımlarıydı. Konaklama, stilinin hazırlığı, klip çekimi derken bir araba parası harcadım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.