Ayşe Hatun Önal: Ben Hürrem burcundanım

Yeni albümü “Selam Dengesiz” ile Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk olan Ayşe Hatun Önal ilginç açıklamalarda bulundu. Şarkıları son yılların en iyi pop müzik çalışmaları arasında farkını gösteren sanatçı, farklı kişiliği ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Yasemin Şefik’in “ Gerçekten dengesiz misin?” sorusu üzerine Ayşe Hatun Önal;
“Bir günde dört mevsimim. Sabahımla akşamım aynı değil. Adanalıyım öyle uyanırsam kaç…Ama en çok Aslana Akrep olarak bana yapılanı asla unutmam. Bak ben Hürrem burcundanım. Yani istedikleri kadar entrika çevirsinler…bunlar da entrika mı der geçerim…” dedi.

blank

MEMLEKETİN TEK COOLSTAR’I AYŞE HATUN

Sosyal medya üzerinden kendisi için coolstar yakıştırmalarını ise Ayşe Hatun Önal şöyle yorumluyor; “Coolstar diyorlar evet…E çok cool yok doğru tanım.”

KLİBİ HERKESTEN HABERSİZ ÇEKTİRDİM!

Albümüyle ilgili heyecanını canlı yayında anlatırken bir de sırrını paylaşan Ayşe Hatun Önal; “Albüm bitti. Ama öyle bir anda bitmedi. Çok uzun sürdü. Klip çekimi için Los Angels’a gittim. Ne yapımcım ne menajerim kimse bilmiyor. Sonra Haluk’u arayıp (menajeri), yapımcımız Şemsettin Bey’e iletmesini haber verdim. Param biterse göndersinler çünkü klip çekiyorum.” diye kahkahalarla anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.