Ayşe Erbulak’ın son psikolojik gerilim romanı ‘Anne Bak Kim Geldi?’

Türkiye’nin en üretken yazarlarından biri olan Ayşe Erbulak, psikolojik gerilimin sınırlarını zorladığı 5. Romanı ‘Anne Bak Kim Geldi?’ için sanat ve edebiyat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Yeniköy Sırçacı 14’te gerçekleştirilen lansmanda oğlu Dağhan Külegeç, eşi Özden Özgürdal ,annesi Altan Erbulak, Şencan Güleryüz, Yosi Mizahi, Uğurkan Erez, Sibel Baykam, Bilgen Bengü, Altuğ Yücel, Betül Şahin, Gülçin Atıhan, Ulvi Alacakaptan, Kemal Başar, Uğur Taşdemir, Ersin Umulu, Parla Şenol, Faruk Karaçay, Nermin Mollaoğlu, Özgün Öztürk, Sedefhan Oğuz, Işın Yazgan, Tüccarlar Kulübü Başkanı İlker Önel başta olmak üzere sanat ve edebiyat dünyasının pek çok ismi Ayşe Erbulak’ın heyecanına ortak oldular. Davetliler ile birlikte, ustalık yoluna girmesini kutlayan ve yeni kitabı ‘Anne Bak kim Geldi?’yi tanıtan Erbulak, okurları ile yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşadı. Davet, eski dostların bir araya gelmesi ile birlikte sıcak ve keyifli bir atmosferde geçti.

Katılan tüm davetlilerle tek tek ilgilenen Erbulak, kitabın gördüğü ilgiden çok memnun kaldı. Polisiye gerilim romanı denilince ilk akla gelen isimlerden olan Erbulak’ın yeni kitabı, okurlarından da ilk haftada büyük beğeni topladı. Davette konuşan Erbulak, “Katılımınızdan dolayı ve 5. kitabımda bana verdiğiniz destekten ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha pek çok roman yazacağız. Bu kitabımda ki karakterler başka romanlarımda da hayatına devam edecekler” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.