Ayşe Çınar’ın “Kalbimin Çaresi” klibinde Monica Molina sürprizi

Akdeniz ve Latin müziği tınılarını taşıyan “Deniz Gibi Sev” albümünün ikinci klibi “Kalbimin Çaresi” müzikseverlerle buluşuyor.

Naif ses tonu ile kendine hayran bırakan Ayşe Çınar, “Deniz Gibi Sev” albümünün ikinci klibini Noel Molina’nın bestelediği ve Monica Molina’nın “A Vida” albümünde seslendirdiği “A Paso Lento” şarkısının Türkçe versiyonu olan “Kalbimin Çaresi” adlı şarkıya çekti.

Klibin İspanya’da yapılan çekimlerinde dünyaca ünlü şarkıcı Monica Molina da Ayşe Çınar ile birlikte yer aldı.

Monica Molina klipte rol almasını, “Ayşe’nin samimiyetini, heyecanını ve bu işe olan tutkusunu gördüm, şarkımın Türkçe yorumu da kulağımıza çok güzel geldi” diyerek anlatıyor.

Şarkının Türkçe sözleri Ender Gündüzlü ve Zafer Rengin Baykal’a, düzenlemesi ise Erkin Hadimoğlu’na ait.

Yönetmenliğini İdil Dizdar ve Said Dağdeviren’in üstlendiği klibin çekimleri İstanbul, Kuzey Kıbrıs ve İspanya’da bir haftada tamamlandı. Klip dijital platformlardaki ve müzik kanallarındaki yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.