Aylin Coşkun albümünün kapak çekimleri için objektif karşısına geçti

Şubat ayında yeni single’ı ‘’Saftirik’’ ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Aylin Coşkun, albümünün kapak çekimleri için objektif karşısına geçti.

Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından Zeynel Abidin tarafından gerçekleştirilen çekimlerde, daha önce Victoria Secret meleklerinin vazgeçilmezi olan bornozlar tercih edildi.

KLİPTEN SONRA ALBÜM KAPAK TASARIMINDA DA HANDE YENER İMZASI

Kapak çekimlerinde kullanılan bornozlar Aylin Coşkun’un yakın arkadaşı Hande Yener tarafından Paris’ten getirtildi. Üzerinde 500 adet Swaroswski taş barındıran özel tasarım uyku gözlüğü Gülşah Saraçoğlu tarafından özel olarak hazırlandı. Konseptine türk popunun kraliçesi Hande Yener’in karar verdiği çekimler yaklaşık 7 saat sürerken, Aylin Coşkun yeni albümünün kapağı için yaramaz parti kızı kimliğine büründü.

Klip yönetmenliğini Hande Yener’in yaptığı ‘’Saftirik’’ 2016 yılının en çok merak edilen çalışmaları arasında yerini alırken, şarkı henüz piyasaya çıkmadan sosyal medyada üç kez üst üste trend topic olmayı başardı.

YENİ SÜRPRİZLER ÇOK YAKINDA…

Öte yandan hemen her gün birlikte zaman geçiren ve yakın arkadaşlıklarını her fırsatta ilan eden ikili, albüm sonrasında birlikte bazı ticari girişimler yapma kararı da aldılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.