Ayla Çelik’in albüm lansmanına ünlü akını

Yıllardır Türk pop müziğine kazandırdığı hit şarkılarla tanınan ödüllü şarkı yazarı Ayla Çelik, bugün müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alan albümü “BEN”in şarkılarını, sanatçı dostları ve basından özel davetlilerin katıldığı lansman gecesinde ilk kez görücüye çıkardı.

Metin Arolat yönetmenliğinde çekilen “Aşk Şarkıları” klibiyle geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşarak dinleyicilerden tam not alan Ayla Çelik’in Park Bosphorus CVK Hotel’de gerçekleşen lansman gecesinde; radyo programcıları başta olmak üzere, magazin ve sanat dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi.

Birçok davetlinin katıldığı bu özel gecede Ayla Çelik’i; Demet Akalın, Gökhan Tepe, Rober Hatemo, Aşkın Nur Yengi ve Reyhan Karaca gibi sanatçı dostları da yalnız bırakmazken, “BEN” albümünün şarkıları da ilk kez dinleyicilerle buluşmuş oldu. Ayla Çelik bu özel geceyi, sanatçı dostları ve albümde emeği geçenlerle birlikte pasta keserek kutladı.

“BEN”İ DİNLEMEYE HAZIR MISINIZ?

Ayla Çelik, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yeni albümü “BEN” ile dinleyicilerle buluştu.

Geçtiğimiz hafta albümünün sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Erhan Bayrak’a ait olan “Aşk Şarkıları” klibini müzikseverlerin beğenisine sunan Ayla Çelik, müzik dünyasında bomba etkisi yarattı. Yıllardır Ayla Çelik’in kaleminden yazdığı şarkıları seslendiren sanatçı dostları, sevilen sanatçıyı sosyal medya üzerinden tebrik yağmuruna tuttu.

ayla celik

BEYAZIT ÖZTÜRK DÜETİ “BAĞDAT” BU ALBÜMDE!

Ayla Çelik’in 15 Ocak’ta müzik marketlerde yerini alan “BEN” albümünde, versiyonlarla birlikte 10 şarkı yer alıyor. Albümdeki şarkıların çoğunun sözü ve müziği Ayla Çelik imzası taşırken, albümde yer alan “Altın Sarısı”, “Osman” ve “Aynalı Dolap” şarkılarının bestelerinde ise Gökhan Tepe imzası bulunuyor. Albümde; Erhan Bayrak, Orhan Sancak, Mustafa Ceceli, Ozan Çolakoğlu ve Miraç Kutlu gibi aranjörlerle çalışan Ayla Çelik dinleyicilere bir düet sürprizi de yapıyor. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile “Bağdat” şarkısında düet yapan Ayla Çelik, albümde bu şarkının iki versiyonunu da dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Prodüktörlüğünü Ayla Çelik’in, müzik direktörlüğünü ise Erhan Bayrak’ın üstlendiği “BEN” albümünde Ayla Çelik’in stil danışmanlığını Nevin Şahsuvaroğlu yaparken, güzel sanatçı albüm fotoğrafları için Jülide Güngör’ün objektifinin karşısına geçti.

Ayla Çelik’in uzun zamandır merakla beklenen albümü “BEN” 15 Ocak Cuma günü müzik marketlerdeki yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.