Aydilge’den Demet Akalın ve Aleyna Tilki’ye yönelik şaşırtıcı iddia

Aydilge, verdiği bir röportajda son günlerde sıklıkla medyada yer bulan Demet Akalın-Aleyna Tilki polemiğinin inandırıcı olmadığını söyledi.

Şarkıcı Aydilge, Demet Akalın ve Aleyna Tilki’ye yönelik şaşırtıcı bir iddiada bulundu.

Müzik dünyasının ilginç figürlerinden biri olan Aydilge, video ‘tık rekorları’ ve Demet Akalın-Aleyna Tilki polemiğiyle ilgili konuştu. Milyonluk tıkları, “Bu büyük bir sahtekârlık” diye yorumlayan şarkıcı, Akalın-Tilki polemiği için de “O kavgaların danışıklı olduğunu düşünüyorum. Demet ve Hande Yener önce kavga etmiş, sonra reklamda oynamışlardı” dedi.

ALEYNA TİLKİ GERİ ATMIŞTI

Bilindiği üzere Akalın bir süre önce 16 yaşındaki Aleyna Tilki’yi sert sözlerle hedef almış, ikili karşılıklı göndermelerle bir süre gündemde kalmıştı. Tartışmayı ise Tilki, beklenmedik bir şekilde “Demet Akalın benim ablamdır. Ne derse kabulüm. O bizim üstadımız” diyerek sonlandırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.