Ayağı kırılan Demba Ba için Beşiktaş’tan geçmiş olsun mesajı

Beşiktaş Kulübü, Çin’de Shangai Shenhua forması ile çıktığı maçta bacağı kırılan eski futbolcusu Demba Ba için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Çin kulübü Shangai Shenhua forması giyen, Beşiktaşımız’ın eski futbolcularından Demba Ba’nın Shangai Sipg takımıyla oynanan mücadelede ayağının kırılması kulübümüzü ve taraftarlarımızı üzüntüye boğmuştur.

Beşiktaşımız’da sergilediği oyunu ve karakteriyle gönülleri feth eden Demba Ba’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede iyileşerek yeşil sahalara geri dönmesini temenni ediyoruz.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK”

Demba Ba

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.