Ay Yapım’dan Delibal iddialarına yanıt

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yılın son sürprizi “Delibal” hakında çıkan uyarlama ve taklit haberlerine Ay Yapım yazılı bir açıklama yaptı.

İŞTE AY YAPIMDAN DELİBAL AÇIKLAMASI

“25 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren Ay Yapım imzalı sinema filmimiz Delibal, künyesinde de yazdığı üzere uyarlama bir senaryodur ve bu bilgi gala günü yapılan röportajlarda filmimizin yönetmeni tarafından zaten dile getirilmiştir. Dünyada da birçok örneğinde görüldüğü gibi, orjinal eser ile uyarlama eser arasında benzerlikler olması olağan olmakla birlikte uyarlamanın başarısını sağlayan temel şey katılan özgün yorumlardır. Bazı mecralarda yayınlanan haberlerin içinde bu bilgiler zaten yer almakta ancak habere atılan başlıklar bu bilgilerle çelişmekte ve algıyı değiştirmektedir. Okuyucularda yanlış bir intiba uyandırma ihtimali olan bu haberler nedeniyle bu açıklamayı yapma gereğini duyduğumuzu belirtir, saygılarımızı sunarız.”
Ay Yapım

ŞOK! Delibal hangi filmin taklidi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.