Atilla Taş, CHP’ye üye oldu

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, CHP’ye üye oldu, Twitter hesabından ‘CHP’ye büyük bir gurur ve onurla katıldım’ diye duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Hasan Hüseyin Üsküdar, Facebook’taki kişisel hesabından Atilla Taş’ın CHP’ye üye olduğu duyurdu.

“ONURLU İNSAN HOŞGELDİN CHP’YE”

Hasan Hüseyin Üsküdar, Atilla Taş’ın CHP’ye katılmasından duyduğu memnuniyetini “Ses sanatçısı ve dizi oyuncusu ATILLA TAŞ Zeytinburnu ilce merkezimize ziyaret etti kendisi partimize üye kaydını gerçekleştirdi. Hoş geldin yiğit sanatcimiz …onurlu insan hosgeldin CHP’ye” ifadeleriyle dile getirdi.

CHP ROZETİ TAKILDI

Atilla Taş’a CHP rozeti, Gökalp Mahalle Başkanı Selahattin Erbaş tarafından takıldı. Atilla Taş da Twitter hesabında konuya ilişkin şöyle yazdı:

“CHP’YE BÜYÜK BİR GURU VE ONURLA KATILDIM”

“Türkiye Cumhuriyeti’nin garantisi olan CHP’ye büyük bir gurur ve onurla katıldım. Demokrasi, adalet ve özgürlük savaşım bir anlam kazandı”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.