Atatürk Havalimanı’ndaki patlamayla ilgili yayın yasağı geldi

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen patlama hakkında İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’i telefonla arayarak bilgi aldı.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’i telefonla arayarak bilgi aldı. Başbakan Yıldırım, İçişleri Bakanlığı bünyesinde konuyla ilgili kriz masası oluşturulması talimatı verdi.

YAYIN YASAĞI GELDİ

Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında yayın yasağı getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.