Ataşehir-3 Doğa Bilim Okulu mesleğinde başarılı ünlülere ödül verdi

Ataşehir -3 Doğa Bilim Okulunda bugün mesleğinin başarı ile hayata geçiren ve ilham veren meslek profesyonelleri ödüllerini öğrencilerin ellerinden aldı.Öğrenci meclisinin organize ettiği etkinlikte mesleğiyle ön plana çıkan ve öğrencilerin kendi oylarıyla belirlediği başarılı meslek sahipleri ödüllerini öğrenci meclisi komite üyelerinden aldı.

Simge Fıstıkoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Oktay Aymelek (Oktay Usta), Emrah Günel (KanalD), Ataberk Mutlu, Aşkım Kapışmak, Çiğdem Batur, Cem Ceminay, Tuğba Yurt, Kadir Doğrubakar (Odun Herif) ödüle layık görülen isimler arasındaydı.

Organizasyon öncesi konuklarla uzun uzun sohbet etme imkanı bulan öğrenciler meslek seçimi, incelikleri ve medyada iş yapma ile ilgili sorularına da cevap bulmuş oldular.

Ödül alma töreni esnasında mesleğinin sırlarını, zorluklarını ve karar verme aşamalarını konuklara soru olarak yönlendiren öğrenciler, sahnede eğlenceli diyalogların yaşanmasına sebep oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.