Asu Maralman ‘50. Yıl’ albümüyle geliyor

Asu Maralman’ın ‘50. Yıl’ albümü, sanatçının 70’lerdeki orijinal kayıtlarını bir araya getiriyor.

Türk pop müzik tarihindeki gelmiş geçmiş en değerli sanatçılarından Asu Maralman, 50. yıl özel albümü ile müzikseverler ile buluştu.

Sanatçının 50. sanat yılına özel olarak hazırlanan bu albümde tamamen orijinal makara kayıtları kullanıldı. Albümde sanatçının en değerli şarkılarından bazıları olan “Bağrı Yanık Dostlara”, “Aşık”, “Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm”, “Kimine Hay Hay Kimine Vay Vay”, “Bal Gibi Olur” ve daha nice hitler bir arada.

Maralman’ın müziğe giriş tarihi 60’ların sonlarında ve ‘Silvie’ adıyla oldu. Ablası Nonna Bella’nın müzik hayatı ondan daha önce, 60’ların ortasında başlamıştı; Maralman’ın girişi bundan birkaç yıl sonrasıdır. Silvie adını 1971 yılında çıkan ilk 45’liği ‘Bir Görsem Ölmeden’ ile ardında bıraktı ve Asu Maralman olarak devam etti yoluna. İlk plağın başarısı, arka arkaya yeni plaklar getirdi.

YouTube video

MARALMAN’IN AĞZINDAN 50 YIL

“50 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti diyemeyeceğim. Üzüntülerle, sevinçlerle, yürek çarpıntılarıyla, bazen desteklenerek bazen de kösteklenerek… Ama kesin olan tek şey Tanrının bahşettiği sesimin tınısı ve yorumum beni bu mücadelede muzaffer kıldı. Bu uzun yolculukta çeşitli ortamlarda kalıcı dostluklar edindim. Her biri birer ziynet olan aranjör, bestekar ve söz yazarı dostlarımın kariyerimde unutulmaz imzaları var.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.