Aslı Hünel “Rengarenk”

Ünlü sanatçı Aslı Hünel pop konseptinde şarkılara yer verdiği “Rengarenk” adlı albümünü Seyhan Müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 6 şarkıdan oluşan “Rengarenk” albümünde pop tarzında yorumladığı şarkıları yanı sıra imajını da poplaştıran Aslı Hünel ünlü marka danışmanı Selim Akar tarafından “Değişim” adının verildiği imajı ile büyük beğeni topladı.

Stüdyo çalışmaları 1 yıl süren “Rengarenk” adı verilen pop albümünün güçlü tarzı ile piyasayı hareketlendirecek olan Aslı Hünel albümün içindeki şarkıların renkliliğini işaret eden pop tarzındaki imajı için bambaşka bir yıldız olarak Selim Akar’ın sanat yönetmenliğinde objektiflere poz verdi.
Aslı Hünel 2016 Değişim fotoğrafları için mavilere büründüğü imajı ile büyük beğeni toplayan Aslı Hünel’in yeni pop tarzındaki şarkıları ve pop imajı uzun süre hafızalara yer edecek cinsten. Asli Hünel’in dinamik ve güçlü sesiyle hayat verdiği pop tarzında yorumladığı “Rengarenk” albümü sırasıyla sözleri Zeki Güner, aranjesi Çağlar Kocatepe, bestesi ise Siganos Hristos Hristodoulos & Pantzis Konstandinos ait olan Kötünün İyisi, söz ve müzik Adnan Fırat, aranjesi Cem Öğet imzalı Aşk-ı Sabit, sözleri Ülkü Aker, müziği Rahbani Brothers, aranjesi Cem Öğet ve Barış Çoşkuner ortak imzası taşıyan Seni Terk Edeceğim, söz ve müzik Doğuş, aranje Hatem Tutkus’a ait olan Yıkılmadan Çıkma Karşıma, söz ve müzik Ferdi Tayfur’a aranjesi Hatem Tutkus’a ait Ne Bilirdim söz & müzik Doğuş’a aranjesi Hatem Tutkus’a ait Aşk’la Yaşayalım isimli 6 özel şarkıdan oluşuyor.
Ünlü sanatçı Aslı Hünel ilk klibini sözleri Zeki Güner’e ait olan “Kötünün İyisi” adlı şarkıya Erkan Nas yönetmenliğinde çekti. Çekimleri 18 saat süren klipte Hünel, bir den fazla kostüm giyerek, geniş bir cast ekibiyle çalıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.